Dhomë treshe (Papafingo)

Përshkrimi i dhomës

  • Kjo dhome eshte për tre persona dhe ndodhet ne papafingo
  • Mëngjesi i përfshire ne çmim

L.0Nata

Shërbimet e dhomes

  • TV
  • Banjo me Dush
  • Internet WiFi