Dhomë dyshe (Papafingo)

  • Dhomë dyshe (Papafingo)
    Dhomë dyshe (Papafingo)

Përshkrimi i dhomës

  • Kjo dhome është për dy persona dhe ndodhet në papafingo
  • Mëngjesi i përfshirë në çmim

L.0Nata

Shërbimet e dhomes

  • TV
  • Banjo me Dush
  • Internet WiFi