Blog

Dite pranvere ne Razem: Posted March 25, 2017 | Tags: , , , ,

0

Paketa 1 • Pije e mirëseardhjes. • Akomodimi ne hotel • Guidë në kembë (destinacione të ndryshme sipas dëshirës, Shpella e pëllumbave, Shpella e Luisit,

Me shume »

Bar Posted July 24, 2014

0

Bari ka dy hapësira, brenda dhe jashtë. Brenda ka një hapësire interesante me një komoditet dhe qetësi maksimale, ndërsa jashtë ofron një gjelbërim dhe një

Me shume »

Oferta 5 Ditore Posted July 23, 2014

0

DITA 1. Dreka – supe vici – Berxolle vici me patate tradite – Kek Darka- makarona tradite me mish te thate vici – Zarzavate zgare

Me shume »

Restorant Posted July 23, 2014

Off

Restoranti i Hotelit Kulla e Arte ka nje stil antik, nje projekt qe perdor drurin dhe hijeshine e ngjyrave per te sjell nje qetesi per

Me shume »

Dhomat e Hotelit Posted July 23, 2014

0

Hotel Kulla e Arte Kulla e Arte ndodhet ne Razëm, 40 km nga qyteti i Shkodrës. Pozicionohet në zemër të Alpeve Shqiptare. Dhomat në Hotel

Me shume »

Miresevini ne faqen tone Posted July 22, 2014

0

Restoranti është i vetmi destinacion i kuzhinës në zemrën e Razmes. Kulla e Arte ju fton të shijoni ushqimin e mrekullueshëm të kuzhinës tradicionale ne

Me shume »