Restorant Posted July 23, 2014

Off

Restoranti i Hotelit Kulla e Arte ka nje stil antik, nje projekt qe perdor drurin dhe hijeshine e ngjyrave per te sjell nje qetesi per syrin. Kuzhina ofron nje seri gatimash, tradicionale.

Kantina e pijeve eshte e larmishme, me verera te llojeve me pikante, pije alkolike dhe jo te te gjitha llojeve, dhe si gjithnje me nje sherbim qe te le pa fjale ne ajrin e paster te Razmes.