Dhomë dyshe (kati i 1-2)

Përshkrimi i dhomës

  • Kjo dhome është për dy persona dhe ndodhen në katin e parë dhe te dytë
  • Mëngjesi i përfshire në çmim

 

L.0Nata

Shërbimet e dhomes

  • TV
  • Banjo me Dush
  • Internet WiFi