Bar Posted July 24, 2014

0

Bari ka dy hapësira, brenda dhe jashtë. Brenda ka një hapësire interesante me një komoditet dhe qetësi maksimale, ndërsa jashtë ofron një gjelbërim dhe një hapësire të këndshme për të kaluar qaste të bukura ne zemër të alpeve shqiptare.