Dhomat e Hotelit Posted July 23, 2014

0

Hotel Kulla e Arte.
• Ndodhet ne qendër të pikës turistike te Razmës, rreth 1000m mbi nivelin e detit.
• Disponon dhoma dyshe, treshe, katërshe dhe suite.
Të gjitha shume komode dhe me pamje magjepsëse që të ofron natyra në Razëm.

•••••Hoteli në ambientet e veta ofron për pushuesit:
• bar
• restorant
• bar i hapur- terracë
• pishine dimërore
• sauna
• palestër
• salle lojërash për te rritur dhe fëmije.
• salle konference
• kamping
• parking
• biçikleta për terrene malore.

•••••Ne stine te ndryshme hoteli organizon:
• guida malore në këmbe, me qellim eksplorimin e natyrës ne bjeshkët përreth.
• dreka në natyre për grupe te organizuara si shtegtare, alpinistë etj.
• festa me zjarr dhe vere të ngrohte.

 

Telefon: +355673905287
E-Mail: info@kullaearte.com
Facebook: Kulla e Arte – Razem Për rezervimet tuaja mund të klikoni KËTU